Serveis

Servei de biblioteca

El nostre extens catàleg de llibres inclou diversos gèneres, des de ficció i no ficció fins a literatura clàssica i contemporània. A més, comptem amb una selecció de llibres infantils i juvenils, per despertar la passió per la lectura des de ben petita.

Servei de préstec de llibres

El servei de préstec de llibres està dissenyat per apropar la màgia de la lectura a cadascú de la nostra comunitat. Aquest servei us ofereix l’oportunitat de submergir-vos en mons literaris diversos, descobrir noves idees i deixar-vos captivar per la imaginació dels autors.

Servei de consulta i assessorament energètic

El nostre Servei de Consulta i Assessorament Energètic està dedicat a ajudar-te a prendre decisions informades i conscients sobre el consum energètic. Entenem que l’energia és un recurs vital a la nostra vida quotidiana ia les nostres activitats comercials, i volem garantir que la utilitzis de la manera més eficient i sostenible possible.

Servei de consulta i assessorament de tràmits per Internet.

El nostre Servei de Consulta i Assessorament de Tràmits per Internet està dissenyat per fer la teva vida més fàcil i estalviar-te temps en fer gestions i tràmits en línia. Entenem que el món digital avança ràpidament i que pot ser aclaparador enfrontar-se a processos burocràtics a internet. És per això que estem aquí per brindar-te el suport i l’orientació que necessites per dur a terme els teus tràmits amb èxit i sense complicacions.

Cessió de locals

Cessió de locals per reunions de Comunitats de Propietaris i/o entitats del barri que ocasionalment ho necessitin.
Descarrega el següent document i envia’ns-ho.

    Desplaça cap amunt